S.K.N.W.K. 1 – De Fendert 1

Op de website van De Fendert staat een korte voorbeschouwing op de wedstrijd van a.s. zaterdag, 5 november 2011, tussen S.K.N.W.K. 1 en De Fendert 1.

Aanstaande zaterdag staat er voor het eerste opnieuw een uitwedstrijd geprogrammeerd. En wat voor één. De elite troepen van trainer Ad Palings reizen dan af naar sportpark ‘Het Springer’ te Nieuwerkerk alwaar de ongenaakbare koploper SKNWK ons zal bestrijden.

De koploper in 4B heeft ten opzichte van De Fendert een psychologisch voordeel want, zij hebben 5 punten voorsprong en het thuisvoordeel. Er zal dus een ongelooflijke zware druk op de schouders van onze manschappen liggen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Want, als De Fendert geen rol in de marge wilt spelen mag het eigelijk zaterdag niet verliezen.

SKNWK had vorige week geen kind aan het arme Brouwershaven en boekte een simpele 0 – 9 uitzege en blijft zo met een 24 op 24 alleenheerser. Ook De Fendert pakte bij het sterk verjongde Stavenisse een uitzege. Aan de Pilootweg ging men met een 0 – 6 in de pocket terug naar de Fendert.

Beide ploegen lijken dus klaar voor de absolute kraker in speelronde 9 van deze competitie. De aanvang van deze wedstrijd is om 14.30 uur en arbiter A. Sonneveld uit Andel zal proberen om de topper in 4B in goede banen te leiden.

Restantprogramma 4B:

S.P.S. 1 – SC Stavenisse 1 14:30 uur

s.v. W.I.K. ’57 1 – Smerdiek 1 14:30 uur

Vrederust 1 – Z.S.C. ’62 1 14:30 uur

Kogelvangers 1 – Brouwershaven 1 14:30 uur

Chrislandia 1 – Halsteren 1 14:30 uur