Opnieuw grote overwinning voor Z.S.C. ’62

4E KLASSE B – ZSC’62 heeft met een ruime overwinning de derde zege op rij geboekt. Na de 7-1 winst van vorige week tegen Vrederust was de ploeg uit Scharendijke dit weekend met 6-1 te sterk voor het hoger geklasseerde SPS. ZSC’62 is de laatste weken flink op schot. In de laatste vier duels kwam de middenmoter in totaal 22 keer tot scoren.

Voor WIK’57 heeft het vertrek van trainer Nico Schoute geen positief effect opgeleverd. De puntloze hekkensluiter van de vierde klasse B leed op bezoek bij Halsteren de grootste nederlaag van het seizoen. De formatie uit Kerkwerve verloor met 14-0.

Het eveneens nog puntloze Brouwershaven was bij de thuiswedstrijd tegen Chrislandia dichtbij een punt, maar verloor uiteindelijk met 3-4.

Bovenin de ranglijst herstelde koploper SKNWK zich prima van de nederlaag van vorige week tegen De Fendert. De ploeg uit Nieuwerkerk was met 7-2 veel te sterk voor SC Stavenisse. Kristian Bouwman nam drie van de zeven treffers voor zijn rekening. Clubtopscorer Wilco de Valk scoorde tweemaal.