S.K.N.W.K. D1 is kampioen !!

Al de gehele week kampioenenkoorts bij S.K.N.W.K. D1. Gisteren wisten wie niet wie er zenuwachtiger waren, de spelertjes of toch de begeleiding? Om 10:00 was het de aftrap op sportpark ‘Het Springer’ tussen S.K.N.W.K. D1 en Duiveland D1. Voorafgaand aan dit duel 3 punten voorsprong voor de blauw/zwarten.

Bij winst zou het gat 6 punten zijn en dat met nog één duel te gaan, betekende: KAMPIOEN.

In een gelijkopgaand en spannend duel wist S.K.N.W.K. D1 uiteindelijk met 1-0 te winnen. Doelpuntenmaker was Sander Backx. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tonny v/d Berge volgde de grote ontlading bij spelers, begeleiding en publiek.

Een heuse kampioensbeker, vuurwerk en uiteraard kinderchampagne!! Daarna werden de trainers/coach/assistent-scheidsrechter nog op een heuse douche getrakteerd. Ook de spelertjes zelf gingen in tenue massaal onder de douche. Jeugdcoördinator Gerard Olijhoek werd ook nog uitgenodigd, maar hij bedankte hartelijk voor de eer……….

Daarna poseren voor de massaal toegestroomde pers. Voor alle spelertjes was er een schitterende oorkonde. Ook zullen ze binnenkort met z’n allen nog een keer frietjes eten in de kantine.

Bekijk de foto’s van de wedstrijd en de vreugde erna elders op deze site in Het Fotoboek.