Verlies Duiveland, SKNWK wordt kampioen.

Hieronder het verslag van de wedstrijd van gisteren tussen S.K.N.W.K. D1 en Duiveland D1 van de website van Duiveland:

Een mooie zonnige morgen een nat veld en hier en daar wat zenuwen voor de te spelen wedstrijd.

Door verlies vorige week op Ouwerkerk moest Duiveland winnen om de aansluiting voor het kampioenschap te behouden, (SKNWK had aan een gelijk spel genoeg), geen gemakkelijke opgave daar we de vorige (thuis) wedstrijd met 1-6 verloren hadden. Toch ging het goed, door een “tactische” opstelling werden de diverse gevaarlijke spelers van SKNWK goed in toom gehouden.

Het spel ging aardig gelijk op, aan beide kanten goed voetbal en af en toe een kans. Tot in de twintigste minuut, een tot dan goed verdedigende Leroy neemt een bal aan en speelde deze in plaats van via links naar voren, rechts terug naar binnen, daar staat op dat moment geen speler van Duiveland, maar wel een doorgelopen speler van SKNWK, deze speelt de bal door naar Sander Bakx die beheerst de bal in het doel legt, 1-0!!

Dit geeft Duiveland even een domper, toch gaan ze even later weer spelen zoals eerst, echter zoals we al vaak in de competitie hebben gezien, scoren is er niet bij. Zo gaan we de rust in.

Na de rust ruikt SKNWK de overwinning en zetten gelijk druk, door goed verdedigend werk van onze spelers kunnen ze echter niet scoren. Duiveland krijgt ook zijn kansen, maar door het ontbreken van geluk of de juiste techniek, zeg het maar, wil de bal er maar niet in.

In de loop van de tweede helft gaat Duiveland ook wat slordiger spelen, spelers proberen het alleen, geven de bal niet juist (of op tijd )af, en lopen net niet op de juiste positie. Echter ook SKNWK komt niet meer tot scoren, de wedstrijd blijft gelijk
op gaan.

Verder was het een wedstrijd met wat kleine accidentjes, duwen van Wesley, Rens die onzacht in aanraking met een tegenstander komt en een keeper van SKNWK die ook even met de natte spons geholpen moet worden.

We hadden een vlagger bij SKNWK die voor buitenspel vlagde, op een moment waar de toeschouwers van Duiveland echt van vonden dat dit geen buitenspel was. Na dik een uur voetballen fluit de goed leidende scheids van SKNWK af.

SKNWK is dit seizoen kampioen. De leiders van Duiveland feliciteren de begeleiding van SKNWK en bedanken de scheidsrechter.

Vreugde bij SKNWK, verdriet bij Duiveland, echter de leiding van Duiveland is onverbiddelijk: Jongens “jammer” maar we hebben het vorige week bij Ouwerkerk al laten liggen, niets meer aan te doen, en gezien de uitslag van nu en die van de vorige keer, is er goed gevoetbald, op naar de volgende trainingen, daar je best doen en volgende week de laatste competitie wedstrijd tegen MZC.

Ouwerkerk heeft van MZC gewonnen, volgende week jullie best doen om te winnen en op de tweede plaats te eindigen.