Mark Schuit nestelt zich tussen select gezelschap

In competitieverband is Mark Schuit op het tweede plan beland, maar in de beker liet hij zich vorige week zien. Vier keer scoorde Schuit in het met 11-1 gewonnen bekerduel met Clinge. En dat kunnen maar weinig spelers van Kloetinge hem nazeggen. Om precies te zijn kunnen slechts drie andere spelers dat.

Mark Schuit heeft zich met zijn kwartet goals genesteld in een select gezelschap met Jeffrey van de Velde, Wilco de Valk en Marcel Lourens. De topschutter in dit rijtje is Jeffrey van de Velde. In de strafexpeditie tegen Robur (13-0-zege in augustus 1997) scoorde hij maar liefst zes keer. De Valk en Lourens maakten hun goals ook in één van de woensdag al benoemde recordscores.

Schuit kan daardoor nog een beetje met een glimlach de winterstop in. In de laatste drie competitieduels van Kloetinge kreeg hij namelijk niet meer dan 25 speelminuten toebedeeld.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/