Metalist Kharkiv winnaar van Charlie Cup

Gisteren, zaterdag 7 januari, werd bij S.K.N.W.K. het voetbaljaar 2011 (ook al is het inmiddels 2012) dan echt afgesloten. Zoals altijd gebeurt dit met het Onderling Zaalvoetbaltoernooi. Zoals al jaren gebruikelijk gesponsord door café Charlie in Nieuwerkerk, vandaar de Charlie Cup.

Dit jaar namen maar liefst 7 teams deel aan dit evenement. Vanwege aankomende EK in Oekraïne en Polen deze zomer was gekozen voor teamnamen die in de competitie uitkomen in deze landen.

Het werd deze keer een zeer spannende uitgave, omdat de ploegen goed aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk bleken de ‘mannen’ van Metalist Kharkiv de sterkste en gingen met de wisselbeker aan de haal.

De prijsuitreiking vond plaats in café-cafetaria. Na een geslaagd toernooi in sporthal ‘Onderdak’ te Zierikzee was ook de feestavond zeer gezellig.

Uiteraard wil ik nog enkele mensen bedanken. Natuurlijk Michael en Karin v/d Ban van café-cafetaria Charlie voor de sponsoring. Daarnaast de scheidsrechters Cees Dalebout en Emiel Kuijten. Dirk v/d Sleen en Gert-Jan ter Riet voor het bijhouden van tijden, rangen, standen, uitslagen, doelpuntenmakers. Harald Kesteloo voor de verzorging en tot slot Supervisor voor het verzorgen van het leuke idee voor deze editie en de mooie schema’s en clublogo’s. Tot slot uiteraard alle deelnemers en de supporters.

Het was een geslaagd evenementen kunnen met z’n allen terug kijken op een sportief en zeer gezellig toernooi.

Zoals het er nu naar uitziet is de volgende editie nog dit jaar, namelijk zaterdag 29 december 2012.

Bekijk de foto’s van deze editie in het Fotoboek.