d’Ouwe Dôôze (81) 1998: Indoor Soccer

Op de website van Bruse Boys hebben ze ook een soort ‘Tikkie Terug’, d’Ouwe Dôôze genaamd. De 81e editie gaat over het indoorsoccer. Op de foto de S.K.N.W.K.-ers Wilco de Valk en Mark den Haan en de Bruse Boys spelers Tonnie v/d Berge (inmiddels al jaren spelend bij S.K.N.W.K.) en Peter Willemse, vandaar hieronder het artikel:

d’Ouwe Dôôze (81) 1998: Indoor Soccer

Hierbij weer een bijdrage uit d’ouwe dôôze. Dit kunnen reportages, foto’s, anekdotes, verslagen of andere fratsen uit de oude doos zijn. Ook uw bijdrage is van harte welkom! Stuur een mail naar de webmaster zodat we iets kunnen regelen! Het overzicht van alle grepen uit d’Ouwe Dôôze is nu te vinden in het menu onder Club – Historie.

In de winterstop werd jarenlang het indoorsoccertoernooi voor de ploegen van Schouwen-Duiveland gehouden. Bruse boys heeft nooit hoge ogen gegooid in sportcentrum Westenschouwen al was het op 3 januari 1998 dicht bij de eindoverwinning. Men eindigde toen met evenveel punten maar met het minste doelsaldo als derde achter Zierikzee en SKNWK.

De individuele prijzen kwamen wel in Bru terecht, Tonnie van den Berge werd gekozen tot beste speler van het toernooi en Peter Willemse werd met 9 doelpunten topscorer van de finalepoule.