Name game (2): Zeeuws elftal met vleugels

Na het eclatante succes van het Zeeuws beroepselftal van vorige week (1500 pageviews op één dag) volgt vandaag deel 2 van de Name game in het Zeeuwse amateurvoetbal. Onder aanvoering van trainer Erwin van der Woerdt (Kloetinge 2) wordt hier een gevleugeld elftal gepresenteerd, waarvan de kracht vooral op de vleugels ligt.

Helaas geen voetballers van Vogelwaarde, De Meeuwen of Patrijzen in dit elftal, ook de broers Jesper en Remon de Vlieger van GPC Vlissingen zijn niet geland in dit team. De vreemde eend in de bijt is Barrie Vleugel van Wemeldinge, omdat zijn achternaam geen vogel is. Maar met zijn naam mocht hij toch niet ontbreken tussen deze gevleugelde vrienden.

Suggesties voor deze enigszins ludieke rubriek zijn in alle vormen welkom. Mail naar rudestats@zeelandnet.nl. Voor de volledigheid: op de keeper en trainer na maak ik geen onderscheid in positie (aanvallers, middenvelders en verdedigers).

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/