Zwakke vertoning S.K.N.W.K. 1 in oefenduel

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 1 een oefenwedstrijd op het eigen sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk. Tegenstander was J.V.O.Z. A1. Het werd uiteindelijk 0-4 voor de gasten, na een zeer zwakke vertoning van de blauw/zwarten.

Het moet gezegd dat J.V.O.Z. A1 zeker een puike tegenstander was, want voetballen kunnen ze wel. Alleen moet je daar als seniorenploeg iets tegenover kunnen zetten. Juist hetgeen waar je denkt dat je ze ‘pijn’ kunt doen, daar gaf S.K.N.W.K. niet thuis. Want zelfs fysiek was J.V.O.Z. de meerdere over S.K.N.W.K.

Met een 0-4 ruststand was de tweede helft qua resultaat dan wel wat beter. Want omdat ook de einduitslag 0-4 was, werd er in de 2e 45 minuten niet meer gescoord. Al was het voetballend wat S.K.N.W.K. liet zien zeer matig deze middag.

A.s. dinsdag speelt S.K.N.W.K. nog een oefenduel tegen Oud Gastel 2. Zaterdag 28 januari 2012 opnieuw een jeugdige tegenstander. Dan is Kloetinge A1 de tegenstander op ons eigen sportpark.

Conclusie is wel dat S.K.N.W.K. gewoon elke wedstrijd vol gas zal moet geven en geconcentreerd zijn wedstrijden af zal moeten werken. Anders krijg je het tegen elke tegenstander gewoon zeer lastig.

Over twee weken weer voor ‘het echie’. Dan is Vrederust 1 de eerste tegenstander bij de herstart van de competitie.