Weinig punten deze ronde in de S.K.N.W.K.-Toto

Gisteren werd er in de vierde klas B K.N.V.B. Zuid 1 de 15e competitieronde afgewerkt. In de S.K.N.W.K.-Toto bleek na het bekend worden van de uitslagen dat er weinig punten zijn gescoord. Slechts ‘CD’ was de enige die gisteren 10 punten wist te behalen. Hij had als enige de wedstrijd Vrederust – Chrislandia juist voorspeld (0-4). Voor de rest waren het alleen de ’toto’s’ (dus een 1 een 2 of een 3-tje) die goed voorspeld werden.

Hierdoor geen schokkende wijzigingen. ‘Opa s Kanjers’ blijft de nummer 1, nu met 285 punten. ‘Fran01’ is 2e met 270 punten. Hierdoor weer wel de voorsprong met 3 puntjes uitgebreid.

‘t.rucker’ blijft de nummer 3 met 260 punten. ‘Remco’ is ‘JdeJ’ weer voorbij op de 4e plaats. Zij hebben respectievelijk 251 en 249 punten.

Voor een volledig overzicht van het Toto-klassement moet je eerst inloggen en kun je terecht onder ‘Toto’ elders op deze site.

Volgende week weer een compleet programma. De voorspellingen voor aankomende speelronde kunnen weer worden ingevoerd. Dit kan tot a.s. zaterdag, 10 maart 2012 (tot 12:00 uur).