Tikkie Terug (deel 162)

Sinds 2008 kijken we terug in de S.K.N.W.K.-historie met de rubriek ‘Tikkie Terug’. Inmiddels is de 162e bijdrage een feit.

In deze editie van ‘Tikkie Terug’ aandacht voor een schorsing uit 1979. Van René v/d Bos ontvingen we een brief (waarvoor hartelijk dank) uit 1979 met hierin een schorsing van de K.N.V.B. Deze schorsing was voor Jan v/d Bos, de vader van René. Helaas is Jan een paar weken geleden overleden.

De schorsing was naar aanleiding van onbehoorlijke taal naar de scheidsrechter en voor het niet opgeven van zijn naam en het met woorden bedreigen van de scheidsrechter.

Naar eigen zeggen zou met een datum van nu en uiteraard een andere naam (lees: René) de schorsing op dit moment ook aan René gestuurd kunnen zijn. René heeft dit dus blijkbaar niet van een vreemde.

Via de menu’s De Club – Historie – Tikkieterug komt u op de speciale pagina. Of u kunt op de volgende link klikken: Ik doe een Tikkie Terug.

Mocht uzelf ook een mooie foto of anekdote hebben uit het S.K.N.W.K.-verleden, stuur deze dan digitaal naar de webmaster.

2 reacties op "Tikkie Terug (deel 162)"

  1. spiekur | 10-03-2012 at 01:10 |

    Zo Zo dat je dat nog weet man das toch al een paar daagjes geleden.Gaet tur nou mah eelumale uut wier der toen gezeit.en dat alleen voor een vingertje

  2. richard | 08-03-2012 at 20:13 |

    Ik herinner me een wedstrijd waar Rene door de scheidsrechter vriendelijk verzocht werd om even naar de kant te gaan, vervolgens een vinger opstak en toen helemaal kon vertrekken ;-). Het zal er al vroeg in

Reacties gesloten.