Mini’s en F-pupillen hebben leuke paasmiddag

De evenementencommissie voor de jeugd heeft vanmiddag voor onze allerkleinsten, de Mini’s en de F-pupillen, een paasmiddag georganiseerd. Rond 14:00 uur waren zo’n 30 S.K.N.W.K.-ers aanwezig op ‘Het Springer’. En wie was er nog meer? Juist, de Paashaas.

Eerst werd er een toernooitje gespeeld, want we zijn natuurlijk toch gewoon een voetbalvereniging. Tussendoor kon uiteraard ook de dorst nog eventjes worden gelest.

Na ruim een uur zat het voetballen erop en was het tijd voor het zoeken van de paaseieren. Deze was de paashaas rondom het trainingsveld van sportpark ‘Het Springer’ verloren. Alle kindertjes zochten mee met de paashaas.

Toen bijna alle eitjes gevonden waren (al dan niet met hulp van zelfs wat aanwezige ouders !!) was deze leuke paasmiddag ten einde. Niet nadat er natuurlijk voor alle aanwezigen nog een verrassing was.

Al met al een zeer geslaagde middag, mede dankzij de weergoden, want zij lieten vanmiddag het zonnetje vrolijk stralen bij S.K.N.W.K.

Dank aan de evenementencommissie (Brenda en Lennie) en de scheidsrechters van vanmiddag en uiteraard niet te vergeten, de paashaas.

Bekijk de foto’s van deze paasmiddag elders op deze site in Het Fotoboek.