B-junioren Duiveland op titelkoers

De B-junioren Duiveland, met in de gelederen de S.K.N.W.K.-spelers Yannick v/d Cingel en Harmen Maliepaard liggen op titelkoers. Hieronder een verslagje van de website van Duiveland:

Bron: Arjen van Vaardegem!

Niet alleen in de eredivisie is het spannend aan de kop, ook in de 3e klasse van de B-junioren is er een bloedstollend einde van de competitie aan de gang. Door het chaotische speelschema is 1 titelkandidaat, RCS B2 al uitgespeeld in deze competitie, terwijl er gisteren (14 April), nog 3 speelrondes waren. Voor Duiveland B1 en de andere kampioenskandidaat stonden er gisteren nog 3 wedstrijden op het programma.

Vorige week werd in een onderling duel een zwaarbevochten zege behaald door onze oudste jeugd, waardoor het gat van 9 punten werd teruggebracht naar 6. Met nog 3 wedstrijden te gaan, werd gisteren in de uitwedstrijd in Westkapelle (De Noormannen) gewonnen met 1-0, waardoor RCS nu nog een voorsprong heeft van 3 punten. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Domburg op het programma, daarin kan in theorie de achterstand op RCS worden goedgemaakt, waarna in de laatste wedstrijd uit tegen SSV 65 nog 1 punt nodig is voor de titel.