Jeroen Ruitenbeek zorgt voor 1e 3 punten WIK 3!

Altijd leuk om ook andere websites van amateurclubs te bezoeken. Dan kom je nog eens wat oude bekende tegen ook. Zo blijkt Ex-S.K.N.W.K.-er Jeroen Ruitenbeek gisteren voor de eerste 3 punten voor W.I.K. ’57 3 te hebben gezorgd. Hieronder het verslag van van de website van s.v. W.I.K. ’57:

Geschreven door Remon den Boer

Een avond wedstrijd altijd leuk. We gingen naar SPS uit, Poortvliet dus! We reisden af met een jonge selectie. Maar natuurlijk ook de vaste gasten van het 3e, Jeroen Ruitenbeek en…. Uhm tja.. naja noem ze maar op! We gingen dan ook maar voor één ding en dat was de eerste 3 punten. Toen we aankwamen was de fanfare band al aan het spelen, SPS had zeker al de 3 punten ingecalculeerd aangezien het thuis maarliefst 2-14 werd voor SPS.

Na lekker op z’n WIK 3’s warm lopen begonnen we aan de wedstrijd. Ze hadden wel snel in de gaten dat het moeilijker zou worden dan op de Vospit. Ze stonden dan ook met een mannetje of 10 voor hun goal te wachten zodat wij het spel moesten maken, Dat lukt aan onze kant ook niet geweldig maar na toch goed combineren vonden we toch een gaatje en Sil rond af! Verder niet veel bijzonders in de 1e helft, net voor tijd alleen achterin een foutje bij WIK 3 en dat strafte SPS meteen af zo gingen we met 1-1 rusten. En dit keer mocht het wel ze konden hun geluk niet op ze voetbalde in naam van WIK 3, dus ze mochten nu ook roken! We hebben het hier over Gerrit en Maurice!

2e helft weer goed voorkomen(2-1) en met een lullige tegen goal weer gelijk. We moesten blijven knokken en dat betaalde uit op 2 mooie goals. SPS ging toen alles of niks en met een 2 meter buitenspel goal en met de vlag omhoog scoorde ze nog de 3-4. Dat werd meteen ook de uitslag van SPS 3 – WIK 3! De stand van de competitie hing daar op in de kantine, er lag ook een stift onder dus hebben we van die afgrijselijke 0 gelijk een 3 gemaakt.

Zaterdag VCK B1! OOOOOOH, ik ben verkeerd, We (WIK 3) zijn vrij.