Nog enkele plaatsen vrij Bruse Boys Voetbalquiz

Vorig jaar heeft v.v. Bruse Boys een voetbalquiz georganiseerd. 43 koppels bogen zich over uiteenlopende voetbalvragen, waarbij Freek Torensma en Elmar Verhage als winnaars uit de strijd kwamen. Op vrijdagavond 20 april 2012 staat in Bruinisse een nieuwe editie van deze voetbalquiz op het programma.

De quiz wordt evenals vorig jaar gespeeld over vier ronden. Er zijn open vragen en meerkeuze vragen en de onderwerpen lopen uiteen van ‘vergeten voetballers’ en ‘ere- en eerste divisie’ tot ´stadions en clublogo´s’. Benadrukt wordt dat het niet noodzakelijk is dat je een onuitputtelijke voetbalkennis hebt. Voorop staat dat het een gezellige avond wordt en de vragen variëren qua moeilijkheidsgraad, dus bij veel vragen zul je op zijn minst een vermoeden hebben wat het goede antwoord moet zijn!

Om de officieuze titel ‘voetbalkenners van Schouwen Duiveland’ te kunnen toewijzen, streeft de organisatie er naar om van elke voetbalvereniging op Schouwen Duiveland een vertegenwoordigend koppel te laten deelnemen. Lijkt het jou wat? Meld jouw koppel dan nu aan via het e-mailadres bruseboysvoetbalquiz@hotmail.com.

Ook voor nadere informatie kun je je richten tot dit e-mailadres of kijken op www.bruseboys.nl .