Dé kraker van het seizoen

Uiteraard ook op de website van Kogelvangers aandacht voor het spannende competitieslot in de 4e klasse B. Hieronder de voorbeschouwing op het duel van a.s. zaterdag tussen de koplopers Kogelvangers 1 en De Fendert 1.

Dé kraker van het seizoen: voorbeschouwing Kogelvangers – De Fendert

Op zaterdag 28 april staat de wedstrijd tussen v.v. Kogelvangers en de Fendert op het programma. Met nog twee competitierondes te gaan beloofd dit op voorhand een zeer spannende wedstrijd te worden tussen de nummer één en twee in de vierde klasse van het amateurvoetbal. Kogelvangers dat een goede reeks heeft neergezet, door negen keer achter elkaar te winnen gaat dan ook vol voor de tiende overwinning op rij, met als beloning de koppositie.

De heenwedstrijd eindigde in 3-1 in het voordeel van de Fendert. Kogelvangers is uit op revanche en de mannen van Paul Vriens (trainer Kogelvangers) zullen vol voor de winst gaan in deze belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap. De Fendert dat afgelopen zaterdag in eigen huis koploper SKNWK (3-0) versloeg staat aan kop door een beter doelsaldo dan Kogelvangers.

Op zaterdag 5 mei is de laatste competitieronde, Kogelvangers gaat dan op bezoek bij SKNWK dat ook nog kans maakt op de titel en de Fendert moet het thuis in de derby opnemen tegen Chrislandia.

De stand aan kop ziet er als volgt uit:

1. De Fendert 20 – 49 pnt (doelsaldo: + 67)
2. v.v. Kogelvangers 20 – 49 pnt (doelsaldo: + 56)
3. SKNWK 20 – 47 pnt (doelsaldo: + 47)

Bij een gelijk aantal punten tussen de nummer één en twee in de eindstand zal een beslissingswedstrijd volgen op neutraal terrein. Deze wedstrijd zal bepalen wie er op de ‘platte’ kar mag en volgend jaar in de derde klasse zal uitkomen.

Wij als v.v. Kogelvangers verwachten dan ook veel steun van de Willemstadse bevolking om de plaatselijke trots naar de overwinning te schreeuwen. Wij hopen natuurlijk op een mooie en spannende voetbalmiddag. KOMT ALLEN!