‘Opa s Kanjers’ winnaar S.K.N.W.K.-Toto

Gisteren, zaterdag 5 mei, werd in de vierde klas B K.N.V.B. Zuid 1 (de klasse van S.K.N.W.K. 1) de 22e en dus laatste competitieronde afgewerkt. Om 16:15 uur was bekend wie de kampioen was, De Fendert 1, en ook wie de winnaar is geworden van de S.K.N.W.K.-Toto.

De titel is zoals verwacht gewonnen door ‘Opa s Kanjers’. Uiteindelijk 418 punten gehaald. De nummer 2 bleef ‘franm01’, met 391 punten.

‘Bottemanne’ is als 3e geëindigd, met 388 punten. ‘JdeJ’ de nummer 4 met 381 punten. ’t.rucker’ sluit de top vijf met 380 punten. Ten opzichte van vorige week is er in de top vijf dus niks meer verander.

Wij feliciteren ‘Opa s Kanjers’ met zijn titel.

Voor een volledig overzicht van deeindstnad van het Toto-klassement moet je eerst inloggen en kun je terecht onder ‘Toto’ elders op deze site.

Zoals bekend komt er tijdens het EK ook een EK-Toto. Dit zal op dezelfde manier zijn als de S.K.N.W.K-Toto. Hou de site in de gaten voor meer info en om aan te melden.

Alvast veel speelplezier toegewenst.

3 reacties op "‘Opa s Kanjers’ winnaar S.K.N.W.K.-Toto"

  1. @bottemanne jammer dat je zelf geen verstand van voetbal hebt !

  2. bottemanne | 06-05-2012 at 11:28 |

    Ik sluit mij helemaal aan bij JdJ. Het is verdiend omdat je tijdens het seizoen hoofdzakelijk op de 1e plaats stond. Volgend jaar revanche. Ook Franm01 gefeliciteerd met het zilver. Organisatie ook weer bedankt voor het vlekkeloos uitvoeren/controleren van de toto. Chapeau.

  3. Opa’s kanjers gefeliciteerd met het winnen van de toto!

Reacties gesloten.