Wolfaartsdijk hard onderuit in Nieuwerkerk

Hieronder het wedstrijdverslag van de bekerwedstrijd van afgelopen dinsdag tussen S.K.N.W.K. 1 en Wolfaartsdijk 1 van de website van Wolfaartsdijk:

Nieuwerkerk – Met een doordeweekse bekerwedstrijd in Nieuwerkerk kent Wolfaartsdijk haar plaats weer, een keiharde afdroogpartij na een enorm zwak kwartier in de eerste helft was hiervoor voldoende.

Wolfaartsdijk begon verre van slecht aan de wedstrijd, het toonde initiatief en probeerde de aanval te zoeken. Dirk Jan Lukasse werd vrij voor de keeper gezet maar hij werd hard neergehaald door de doelwachter, net als in de zaterdagwedstrijd hield de scheidsrechter zijn kaarten op zak wat ook niet erg is in een veredelde oefenwedstrijd….maar in de competitie. Maar na een kwartier ging het volledig mis bij Wolfaartsdijk. Eerst draaide de SKNWK aanvoerder een vrije trap binnen van ong. 25 meter, daarna 3 aanvallen die door het Wolfersdiekse hart sneden en na een half uur stond het ineens 4-0. De bezoekers herpakte zich enigzins en kwam via een kopbal van Tijmen van der Baan voor rust nog terug tot 4-1.

Na rust was het Wolfaarsdijk dat tegen beter weten in probeerde de aanval te zoeken maar toch het betere van het spel aan de thuisploeg moest laten. Met name routinier Wilco de Valk toonde zijn enorme capaciteiten en heerste als een vorst op het middenveld. Alleen een eigen doelpunt hielp Wolfaartsdijk nog aan een pleister op de wonden, aan de overkant moest Philip Westveer nog 3 grabbelen zodat er een eindstand van 7-2 op het scorebord kwam te staan.
Conclusie: rare wedstrijd, voor je gevoel niet heel veel minder zijn maar wel heel dik klop krijgen…

Opstelling Wdijk: Rik Katsman (45′ Philip Westveer), Ricardo van Beveren, Danny de Blaeij, Boris Noordhoek, Dries van Staveren; Tom Kloet (c), Tijmen van der Baan, Leon Tavenier; Dirk Jan Lukasse (25’Thomas Stoffels), Harm Fluijt en Jelmer van der Baan (75′ Tim Noordhoek)