Martijn Backx door 4 treffers alleen aan leiding

Gisteren kwamen voor het eerst deze competitie alle seniorenteams in aktie. Zijn S.K.N.W.K. 1 en 2 al toe aan speeldag 3, voor S.K.N.W.K. 4 begon de competitie gisteren. Helaas dit seizoen geen S.K.N.W.K. 3 (wegens spelerstekort).

S.K.N.W.K. 1 kon werken aan het doelsaldo. Het arme Alliance 1 moest er aan geloven. Uiteindelijk stokte de teller bij 8-1. Martijn Backx was hier ‘de grote man’. Hij verzorgde de helft van de produktie namens de blauw/zwarten. Hiermee komt hij dit seizoen al op 6 treffers (een gemiddelde van 2 per wedstrijd). Hij is dan ook de koploper op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. met 6 doelpunten.

Zijn ploeggenoten Remco v/d Berge en Robert Padmos maakten beide 2 doelpunten gisteren. Padmos komt hiermee op vier doelpunten. V/d Berge al weer op drie.

S.K.N.W.K. 2 sleepte ternauwernood een puntje uit het vuur tegen ’s Heer Arendskerke 2. Het werd uiteindelijk 3-3. Stefan Vermeer nam weer een doelpunt voor zijn rekening. Hij komt al weer op vijf doelpunten dit seizoen. Martin Huisman met zijn 3e doelpunt en Erwin Nelissen met zijn eerste scoorden de andere twee doelpunten.

Tot slot S.K.N.W.K. 4. Voor hen dus de eerste wedstrijd. Het werd 2-6 voor de gasten uit ‘Colijn’. Wim Voorbeijtel, vorig seizoen clubtopscorer bij S.K.N.W.K., nam beide treffers voor zijn rekening.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.