Voorbeijtel & V/d Sande stijgen op topscorerslijst

Gisteren, zaterdag 20 oktober 2012, kwam alleen S.K.N.W.K. 4 in competitieverband in aktie. Zij speelden tegen Bruse Boys 4.

Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ ontspon zich een doelpuntrijkduel dat eindigde in 4-4. Doelpuntenmakers namens S.K.N.W.K. waren Wim Voorbeijtel en Richard v/d Sande. Beiden troffen 2x doel.

Hiermee komen ze opzetten op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. Wim Voorbeijtel staat inmiddels gedeeld 3e met 8e doelpunten. Hij deelt deze 3e plaats met Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1). Voor Richard v/d Sande staat de teller nu op 7. Hij staat hiermee op een 5e plaats.

Topscorer blijft Martijn Backx (S.K.N.W.K. 1) met 16 doelpunten in 7 duels. Stefan Vermeer staat 2e met 9 doelpunten. Hij maakte gisteren twee doelpunten in het met 2-3 gewonnen bekerduel van S.K.N.W.K. 2. Echter, omdat dit een bekerwedstrijd is, tellen de doelpunten niet mee. Hij maakte beide treffers trouwens in één helft, want hij speelde alleen de 2e helft. Het andere doelpunt van S.K.N.W.K. 2 kwam op naam van Emiel Kuijten.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.