Martijn Neele en Richard v/d Sande scoren beide 2x

Gisteren, zaterdag 3 november 2012, kwamen alledrie de seniorenteams van S.K.N.W.K. weer in aktie. Voor zowel S.K.N.W.K. 1 als 2 stond op het eigen sportpark ‘Het Springer’ een derby op het programma. Onze ‘baggerschuit’ ging op bezoek bij Cortgene 1.

S.K.N.W.K. 1 moest aantreden tegen Z.S.C. ’62 1. Na twee mindere resultaten voor de blauw/zwarten deze keer weer eens de volle buit. Na een 0-1 achterstand was het Martijn Neele die met twee treffers de stand deed ombuigen in het voordeel van S.K.N.W.K. Hij komt hiermee op 3 competitietreffers dit seizoen (2 voor S.K.N.W.K. 1 en 1 voor S.K.N.W.K. 2).

S.K.N.W.K. 2 scoorde helaas niet. Hier dus geen doelpuntenmakers. Helaas deed koploper in de reserve 3e klas, Duiveland 2, wel tot 7x toe het net bollen. Hierdoor dus een eclatante 0-7 nederlaag voor S.K.N.W.K. 2.

S.K.N.W.K. 4 kwam opnieuw als overwinnaar van het veld. Deze keer was Cortgene 1 kind van de rekening. Na een 0-3 ruststand wonnen ze met 3-4. Richard v/d Sande scoorde 2x en bracht zijn seizoenstotaal op 9. Ook Wim Voorbeijtel komt op negen doelpunten, hij scoorde er gisteren 1. Stephan Wessels maakte er ook nog een, zijn 2e dit seizoen. Bijna had onze baggerschuit nog twee punten verspeeld, maar doelman Leon Quik stopte nog een penalty en bezorgde hiermee zijn ploeg de volle buit.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.