Halsteren na rust op dreef

ZATERDAG VIERDE KLASSE B – In de vierde klasse B kwamen de Thoolse ploegen Smerdiek, Stavenisse en SPS zaterdag uitstekend voor de dag.

Smerdiek won de lastige uitwedstrijd tegen DVO’60 met 2-3. De Roosendalers keken al snel tegen een 0-3-achterstand aan maar kwamen voor rust nog terug tot 2-3. De gelijkmaker bleef uit. SPS pakte stevig uit bij Vrederust (2-6). Stavenisse had geen kind aan hekkensluiter Alliance (7-1). Koploper Halsteren had het voor rust (1-1-stand) lastig tegen Brouwershaven. In de tweede helft kwamen de bezoekers sterk uit de startblokken. Binnen vier minuten scoorde Halsteren maar liefst drie keer en was de wedstrijd gespeeld. Het werd nog 1-6. Medekoploper SKNWK won met 2-1 van ZSC’62. Chrislandia-Kogelvangers werd afgelast.

SKNWK-ZSC’62 2-1 (0-0) – 0-1 Mike Provoost, 1-1 en 2-1 Martijn Neele.

Stavenisse-Alliance 7-1 (2-0) – 1-0 Reinier Prins, 2-0 Jacco Knulst, 3-0 Erik de Rijke, 4-0 Jacco Knulst, 5-0 Erik de Rijke, 5-1 Madahou Camara, 6-1 Daan Pontsteen, 7-1 Sander Smits.

Vrederust-SPS 2-6 (1-2) – 0-1 Martin Quist, 0-2 Ramon Voshol, 1-2 René Uijl (e.d.), 1-3 Martin Quist, 1-4 Ramon Voshol, 2-4 Stefan van de Boom, 2-5 Leonard Quist, 2-6 Ramon Voshol.

Brouwershaven-Halsteren 1-6 (1-1) – 0-1 Mpanda Miquel, 1-1 Patrick Berrevoets, 1-2 Yannick Jansen, 1-3 Bas Verschuren (pen.), 1-4 Peter Geense, 1-5 Bas Verschuren, 1-6 Verschuren (pen.).

DVO’60-Smerdiek 2-3 (2-3) – 0-1 Sander Vroegop, 0-2 Julién Vermeulen, 0-3 Leroy Pors, 1-3 Edwin Wevers, 2-3 Martin Sacharias.