Martijn Backx en Stefan Vermeer scoren beiden weer

Gisteren, zaterdag 10 november 2012, kwamen alledrie de seniorenteams van S.K.N.W.K. weer in aktie. S.K.N.W.K. 1 deed zichzelf veel te kort. Zeker de eerste helft speelden ze misschien wel beste voetbal van dit seizoen. Helaas werd dit nog niet uitgedrukt in doelpunten.

In de 2e helft wisten de blauw/zwarten 2x te scoren. Echter gaven ze ook twee keer de voorsprong uit handen, 2-2. Emiel Kuijten zorgde voor de eerste treffer. Zijn 2e dit seizoen. De andere werd gescoord door clubtopscorer Martijn Backx. Hij brengt hiermee zijn seizoenstotaal op 17.

Een zwaar gehavend S.K.N.W.K. 2 pakte knap een punt bij Wolfaartsdijk 2. Stefan Vermeer maakte met een schitterende bal de gelijkmaker, 1-1. Hij neemt de 2e plaats op de topscorerslijst steviger in handen met inmiddels 11 treffers.

Tot slot onze baggerschuit S.K.N.W.K. 4. Zij moesten veel spelers afstaan aan het 2e. Toch wisten zij in de topper tegen Z.S.C. ’62 2 goed partij te bieden. Helaas net niet genoeg, want ze verloren met 2-3. De doelpunten werden hier gescoord door René v/d Bos (1e doelpunt van het seizoen) en Richard v/d Sande. Richard had eerst mee gedaan met het 2e en bij thuiskomst op ‘Het Springer’ nog snel even bijgesprongen bij het 4e. Zijn treffer was net niet voldoende, maar betekende voor hem al weer zijn 10e doelpunt dit seizoen. Hiermee staat hij 3e op de topscorerslijst.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.