KdJ zorgt voor bekerstunt S.K.N.W.K. 2

Zonder iemand te kort te doen, was doelman Koen de Jonge gisteren de gevierde man bij S.K.N.W.K. 2. Alle spelers van ‘ut twidduh’ scoorde een voldoende in het bekerduel tegen Kapelle 2. Echter hij zorgde ervoor dat het duel eindigde in strafschoppen door in de wedstrijd een penalty te stoppen. In de penalty-serie nam hij zelf de laatste en zorgde zo voor een 4-5 eindstand in de penalty-serie.

Vooraf was het afwachten of er wel gevoetbald kon worden, maar het veld was gewoon prima bij Kapelle. In de eerste helft was het Kapelle dat wel meer balbezit had, maar S.K.N.W.K. kreeg de beste kansen. Eén keer moest Koen handelen toen een speler gelukkig iets te zacht inschoot. Aan de andere kant raakte S.K.N.W.K. de paal en vergat ‘Stuco’ zijn hoofd tegen een voorzet van Toon v/d Berge te zetten. Zodoende een 0-0 ruststand.

In de 2e helft kwam de thuisploeg op voorsprong. De buitenspelval bij S.K.N.W.K. mislukte. Hierdoor kon een speler van Kapelle doorgaan. Echter de pass op zijn medespeler was echt buitenspel, omdat toen ook doelman KdJ al was omspeeld. Zodoende maar één speler meer achter de bal. Helaas werd het doelpunt goedgekeurd en keken de blauw/zwarten tegen een achterstand aan.

Echter S.K.N.W.K. ging niet bij de pakken neerzitten. Na enkele, zo bleek later, goudenwissels van het technische duo Beef en PH kwam S.K.N.W.K. goed terug. Remco v/d Berge gaf de assist op Stefan Vermeer die de 1-1 liet aantekenen.

Hierna ging S.K.N.W.K. door. De ingevallen gebroeders Padmos, Steven en Robert, zorgde voor de voorsprong. Steven was de afmaker na een ietwat gelukkige assist van broer Robert, 1-2. Helaas kwam Kapelle toch nog terug. Opnieuw in buitenspelpositie scoorden ze de gelijkmaker. Assistent-scheidsrechter KJvN vlagde, maar de ‘ref’ keurde het doelpunt toch goed (hij gaf later toe dat hij twijfelde).

Achteraf een prima scenario. Zeker toen Kapelle nog een penalty kreeg. Nu was het tijd voor de KdJ-show. Hij ranselde de bal uit het doel en zorgde voor een prachtig slot.

Alle S.K.N.W.K.-spelers schoten de penalties zeer overtuigend binnen. Eerst scoorde Kapelle, Tonny v/d Berge zorgde voor 1-1. Een Kapelle-speler miste, waarna Remco v/d Berge zorgde voor de voorsprong. Omdat iedereen toen scoorde (voor S.K.N.W.K. Stefan Vermeer en Robert Padmos) was het Koen de Jonge zelf die het vonnis mocht vellen over Kapelle 2. Beheerst schoof hij binnen en hij was terecht de man die bejubeld werd. Eindstand 4-5 in de penalty-serie.

Prachtige bekerstunt weer en het was nog lang onrustig. Bekijk de foto’s hiervan elders op de site in Het Fotoboek.

1 reactie op "KdJ zorgt voor bekerstunt S.K.N.W.K. 2"

  1. Het was weer n teamprestatie. Gelukkig waren er weer pionnen en hesjes 😊. Ik zag dat vck en zwaluwe door zijn. Vandaag is Roosendaal – rimboe.

Reacties gesloten.