Goes houdt gelijke tred met Kloetinge en Hoek

Qua positie op de ranglijst moet Goes wat terrein prijsgeven op de andere twee Zeeuwse hoofdklassers Kloetinge en Hoek. Goes staat momenteel op de tiende plaats met vijftien punten. Kloetinge en Hoek staan in hun klasse met elk 22 punten op de gedeelde zesde plaats. Op een ander vlak houdt Goes de andere twee moeiteloos bij.

Op het gebied van scoren doet Goes immers niks onder voor de andere twee. Met 25 doelpunten is Goes zelfs productiever dan Hoek (23 goals) en staat het op gelijke hoogte met Kloetinge. De Zeeuwse topscorer van de hoofdklasse speelt bij Kloetinge. Tom Blomaard heeft zeven keer gescoord. Gemiddeld maakt hij elke 140 minuten een goal. Het is nu 188 minuten geleden… Heinenoord is vandaag gewaarschuwd.

Yves Nyemb staat tweede op lijst met zes goals. Hij scoort gemiddeld elke 147 minuten. Derde staat Regilio Pinas van Hoek met vier goals. Een aantal andere spelers heeft ook vier keer gescoord, maar Pinas leidt dit groepje omdat hij de minste speelminuten in de benen heeft en dus het effectiefst is van dat stel. Dezelfde norm is gehanteerd bij de rangschikking van spelers met drie doelpunten.

De Zeeuwse topscorers in de hoofdklasse staan hieronder.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/