Wim Voorbeijtel nadert top 2 topscorerslijst

Gisteren, zaterdag 2 maart 2013, kwamen dan eindelijk alledrie de seniorenteams van S.K.N.W.K. weer eens in aktie. Zodoende vielen er ook weer eens blauw/zwarte treffers en hebben we wat toe te voegen aan de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K.

De top drie, Martijn Backx (22 treffers S.K.N.W.K. 1), Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 2) en Richard v/d Sande (S.K.N.W.K. 4) beiden 15 treffers, scoorden deze keer niet. Vlak daarachter waren er wel doelpunten te noteren.

Zo won S.K.N.W.K. 4 met maar liefst 5-0 van W.I.K. ’57 2. Wim Voorbeijtel, die alleen de 2e helft speelde, scoorde 3x. Zodoende komt hij op een seizoenstotaal van 14 treffers en nadert zodoende de 2e plaats. De overige doelpunten voor ‘de baggerschuit’ werden gescoord door Martijn Kik (zijn 1e dit seizoen) en een eigen doelpunt (de 3e van dit seizoen).

S.K.N.W.K. 1 won met 1-3 van D.V.O. ’60 1. Hier maakte Robert Padmos twee van de drie doelpunten. Voor hem ook al weer zijn 12e en 13e doelpunt deze competitie. De score werd geopend door Carlo v/d Maas. Vanaf de stip scoorde hij zijn 4e doelpunt dit seizoen.

Het tweede kwam tekort tegen Kloetinge 4. Naar eigen zeggen werd het 4-1, maar volgens de officiële kanalen was het zelfs 5-1. In ieder geval geen punten, wel een eretreffer. Deze kwam van Sander Uijl, die na lange afwezigheid wegens zijn werk weer eens meedeed. Dus zijn eerste doelpunt deze competitie. Helaas is Sander zijn aanwezigheid van korte duur. Hij vertrekt binnenkort weer voor een jaar naar China (uiteraard wensen we hem daar veel plezier en succes toe).

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.