SKNWK start goed na een lange winterslaap

SKNWK wint uit met 1-3 van DVO’60 uit Roosendaal.

Na enkele maanden niet gespeeld te hebben moest SKNWK de draad weer oppakken en de tegenstander DVO’60 uit Roosendaal is de tegenstander. De aftrap was om 15:00 uur en SKNWK ging direct op zoek naar de voorsprong. De eerste goal werd dan ook gemaakt door aanvoerder Carlo van der Maas door een penalty te benutten, 0-1. Dit was dan ook uiteindelijk de ruststand.

Na de rust in de zetigste minuut was er slordig balverlies van SKNWK en kwam de DVO spits oog in oog met doelman Mike Bakker, de spits van DVO bleef goed kijken en scoorde de gelijkmaker, 1-1. In deze fase had de Nieuwerkerkse ploeg onder leiding van Thomas de Ridder het moeilijk en greep in door Martijn Rentier te vervangen door Martijn Neele.

Even later was het Wilco de Valk die een steekpass kon geven op Robert Padmos en die scoorde beheerst de 1-2. Aangezien DVO het hier niet mee eens was en ook de vlagger zijn vlag omhoog had gestoken, ontstond er een dicussie met de scheidsrechter. Na wat opmerkingen richting de scheidsrechter kreeg een speler van DVO de rode kaart. Door deze man meer situatie kon SKNWK DVO nog meer onder druk zetten. Wilco de Valk gaf een lange bal op Robert Padmos, de keeper van DVO kwam snel zijn doel uit, maar deze was te laat want Padmos was net iets sneller en kon zodoende deze rustig in het lege doel intikken, 1-3.

Hiermee houdt SKNWK de aansluiting met de bovenste twee, namelijk Halsteren en Smerdiek. Beiden lieten geen steek vallen en wonnen dus hun wedstrijden. Echter SKNWK heeft nog twee inhaalwedstrijden tegoed en kan daarmee als ze deze beiden winnen op twee punten van de koploper komen.