Benauwde zege voor Halsteren

ZATERDAG VIERDE KLASSE B – Halsteren, koploper in 4B, had het zwaar te verduren tegen Vrederust. De thuisploeg behaalde een benauwde 1-0-overwinning.

Smerdiek speelde een sterke tweede helft tegen het eveneens hoog geklasseerde SKNWK. Het elftal van trainer Peter van Poortvliet maakte beide treffers na rust. De Roosendaalse derby tussen Alliance en DVO’60 eindigde in 1-4.

Chrislandia kreeg in de uitwedstrijd tegen ZSC’62 maar liefst negen doelpunten om de oren. Het duel tussen SPS en Kogelvangers leverde een verdiende 0-2-winst op voor de Westhoekers. Stavenisse klom door de 3-0-overwinning tegen Brouwershaven twee plaatsen op de ranglijst.

Alliance-DVO’60 1-4 (1-2) – 0-1, 0-2 Jacky van den Aker, 1-2 Zanniar, 1-3 J. van den Aker, 1-4 Milan van Can.

ZSC’62-Chrislandia 9-0 ( 4-0) – Goals ZSC’62: Robin Provoost (3), Arjan Smalheer (2), Jos Erades, Martin van der Schee (1), Christiaan Verhoek (1), Michiel Geleijnse (1).

SPS-Kogelvangers 0-2 (0-0) – 0-1 Marc Gorter (pen.), 0-2 Marc Gorter.

Stavenisse-Brouwershaven 3-0 (0-0) – 1-0 Jos van der Jagt, 2-0 Reinier Prins, 3-0 Lorenzo van Haaften.

Smerdiek-SKNWK 2-0 (0-0) – 1-0 Mohammed Allali, 2-0 Erik van Haaften.

Halsteren-Vrederust 1-0 (0-0) – 1-0 Jannick Jansen.