Kyle Doesburg nadert trio koplopers

Kyle Doesburg scoorde zaterdag in zijn vijfde opeenvolgende competitiewedstrijd voor Hoek. Zijn goal was de enige en dus winnende tegen Heinenoord. Als hij zaterdag ook tegen RVVH scoort, evenaart hij het clubrecord van Sam Ysebaert die vijf jaar geleden in zes duels op rij scoorde. In het Zeeuwse voetbal zijn er drie die het nóg beter deden.

Klik hier voor het Zeeuws topscorersklassement.

Tom Rijk (Hontenisse), Martijn Backx (SKNWK) en Dennis van Passel (Vogelwaarde) presteerden het dit seizoen om in zeven opeenvolgende competitiewedstrijden te scoren voor hun club. Daaronder staan vijf spelers die zes keer op rij tot scoren kwamen. En daaronder staat een rijtje spelers waarvan Doesburg deel uitmaakt.

In onderstaande lijst gaat het alleen om competitiewedstrijden. Als de bekerduels worden meegeteld, staat Doesburg op een reeks van zes want vorige week opende hij ook de score in het bekerduel met Jeka.

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com:80/