Geslaagde sponsornetwerkavond bij S.K.N.W.K.

Vanavond was weer eens een avond om een groep belangrijke mensen binnen onze vereniging in het zonnetje te zetten; onze sponsoren. Helaas niet al te veel sponsoren aanwezig, maar met wat genodigden, het bestuur en een groot gedeelte van de 1e selektie van S.K.N.W.K. toch nog gezellig druk in de kantine.

Vanaf 19:30 uur druppelden de meesten binnen (en bleven nog lekker op het dakterras staan). Zo rond kwart over acht nam voorzittterd Dirk v/d Sleen het woord en heette een ieder hartelijk welkom. Uiteraard stond hij ook stil bij de mensen waar deze avond voor de bedoeld is, de sponsor(s).

Léon v/d Wel, voorzitter van de sponsorcommissie, nam daarna het stokje over. Hij besprak met name het eerste bedrijventoernooi, dat vorig jaar werd georganiseerd door S.K.N.W.K. Een toernooi voor en door sponsors. Tot slot was er een filmpje te zien van dez eerste editie.

Het grootste gedeelte van de avond werd gevuld met een spelregelquiz. Deze werd georganiseerd door Rien van Haaften en Ko van Stel van de Scheidsrechtersvereniging Noord- en Zuid Beveland.

Iets voor ‘tienen’ kon het ‘formele’gedeelte afgesloten en was er tijd om wat te ‘netwerken’. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor Rien van Haaften en Ko van Stel was er nog een kleine attentie. Ook was er nog een kleine verloting onder de aanwezige sponsoren. Het bestuur van S.K.N.W.K. kijkt ondanks de wat tegenvallende opkomst toch weer terug op een zeer geslaagde avond.

Bekijk de foto’s van deze sponsoravond elders op deze site in het Fotoboek.