Joachim Glerum Jeugdtoernooi groot succes

Afgelopen zaterdag 4 mei 2013 werd, zoals ieder jaar bij voetbalvereniging SKNWK, het Joachim Glerum Jeugdtoernooi gehouden. Mede dankzij de prima weersomstandigheden en de fantastische opbrengst is het een groot succes geworden.

‘s Ochtends om 09.15 uur trapten de 15 teams met F-pupillen af. ‘s Middags was het de beurt aan de E-pupillen, deze voetbalden in 2 poules van 6 teams. Voor alle deelnemende teams was er na afloop een beker, daarnaast was er ook nog een penaltybokaal voor de winnaar.

Net als voorgaande jaren was er voor de F- en E-pupillen een speciaal doel gesteld aan het Joachim Glerum Jeugdtoernooi; zoveel mogelijk doelpunten maken!! De familie Glerum stelde voor ieder doelpunt wat werd gemaakt €2,- beschikbaar voor ‘Kinderen in Malawi’. Met dit geld kunnen kinderen met kanker daar geholpen worden.

De deelnemers hebben flink hun best gedaan. ‘s Ochtends werden er door de F-pupillen 186 doelpunten gemaakt. ‘s Middags voegden de E-pupillen daar nog eens 91 doelpunten aan toe. Naast het geld wat met deze doelpunten werd ingezameld was er de mogelijkheid om een gift te geven in de collectebus. In totaal werd er voor de Kinderen in Malawi een bedrag opgehaald van €659,-. Het geld zal door de familie Glerum worden gedoneerd aan de V.O.K.K. (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker).