Deellidmaatschap TV Duiveland voor leden SKNWK

Tennisvereniging Duiveland biedt alle leden van SKNWK, junior- en seniorleden, een deellidmaatschap aan voor de maanden mei, juni, juli en augustus. Als lid van TV Duiveland kun je gedurende deze vier maanden zowel overdag als ‘s-avonds gebruikmaken van de tennisbanen.

De kosten voor dit deellidmaatschap bedragen voor de seniorleden euro 50,00 en voor de juniorleden euro 30,00. Het is helaas veplicht om ieder lid, ongeacht de duur van het lidmaatschap, aan te melden bij de Knltb. De kosten voor deze aanmelding bedragen voor zowel een senior- als een juniorlid euro 15,00. Deze kosten komen dan uiteraard boven op de kosten van het deellidmaatschap. Je kunt dan uiteraard ook meedoen aan de toernooien die gedurende die periode worden gehouden. Het is ook mogelijk om mee te doen aan de clubkampioenschappen, welke worden gehouden in de maand juni in de onderdelen herendubbel, damesdubbel en enkel.

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Sandra Schiettekatte, secretaris, telefoonnummer 06-36169496 of via e-mailadres sandras@zeelandnet.nl.