Prima overwinning SKNWK 1 in 3e oefenwedstrijd

Na de 6-1 nederlaag tegen Domburg 1 en de 6-5 overwinning op Veere 1 was gisteren, donderdag 15 augustus 2013, Kruiningen 1 de tegenstander van de blauw/zwarten. Opnieuw dus een 3e klasser. Na een 0-0 ruststand gaf de thuisploeg de 2e helft ‘ff gas’ en won met maar liefst 5-1.

In een gelijkopgaande 1e helft werd er nog niet gescoord. In de 2e helft werd het thuispubliek getrakteerd op een paar prachtige aanvallen (lees: counters).

Met name de jeugdige Remco v/d Berge deed van zich spreken. De nieuwe trainer/coach Jack Wijnands ziet in hem een echte ’10’-speler. En het blijkt heel goed uit te pakken, mede omdat het plezier er vanaf straalt bij V/d Berge. Gisteren was hij bij alle vijf de doelpunten de aangever.

Het eerste doelpunt kwam op naam van Robert Padmos. Hij staat tegenwoordig in de spits en ook dit blijkt tot nu toe een prima positie voor hem getuige zijn 3 treffers gisteren.

Het tweede doelpunt kwam opnieuw van de voet van Padmos na een mooie steekbal van Remco v/d Berge. Deze zelfde V/d Berge leek de 3-0 binnen te schuiven nadat hij de doelman al had omspeeld, maar de meegelopen Tim van Stuijvenberg gaf het laatste zetje.

De 4-0 was opnieuw een combinatie tussen v/d Berge en Padmos met laatst genoemde als doelpuntenmaker. Stefan Vermeer zorgde voor het slotakkoord, 5-0.

Aan de andere kant nog wel een eretreffer voor Kruiningen. Dit omdat een makkelijk bal helaas door de handen van doelman Mike Bakker glipte.

Morgen, zaterdag 17 augustus 2013, opnieuw een oefenwedstrijd. Om 14:30 uur is in Nieuwe Tonge de aftrap tussen N.T.V.V. 1 en S.K.N.W.K. 1.