WIK C1 verliest flink in Nieuwerkerk

Hieronder een wedstrijdverslagje van de wedsdtrijd van afgelopen zaterdag, 21 september 2013, tussen S.K.N.W.K. C1 en W.I.K. ’57 C1 van de website van W.I.K. ’57:

Geschreven door Martin de Vlieger

Na de mooie overwinning tegen Krabbendijke stond nu de uitwedstrijd tegen Nieuwerkerk op het programma. Doordat Davey, Remco en Dickenson ontbraken waren ze maar met zijn tienen. Gelukkig was er versterking van de D’s: Colin, Levi en Nick.

Daarom begonnen we met Yani, Frank, Timon, Bart, Christiaan, Kevin, Jari en Conan + 2 nieuwe spelers Nick (Dicou) en Demian. Na nog geen 10 minuten stond het al 3-0 voor Nieuwerkerk. Nadat Frank tijdelijk geblesseerd raakte aan zijn bovenbeen ging Demian laatste man spelen. Het werd echter als snel 4-0 en daarna 5-0. Frank kwam weer terug in het veld en ook Timon moest na een trap op zijn achillespees tijdelijk geblesseerd van t veld. Ook Yani haakte af.

Bijna de gehele eerste helft speelde zich af op de speelhelft van WIK. Nieuwerkerk miste ook nog veel kansen. De keeper van Nieuwerkerk had daarentegen maar 1x iets te doen. Toch was er een grote inzet van de spelers van WIK, het lukte echter allemaal net niet. Op het eind van de eerste helft scoorde Nieuwerkerk de 6-0, daarna schoot Nick net naast het doel van Nieuwerkerk. De tweede helft was Timon ook weer van de partij. De 2e helft gaf een iets beter spelbeeld van WIK te zien.

Men bleef spelen met grote inzet en werd er niet uitgelopen. Nieuwerkerk wist uit te lopen tot 10-0. Het lukte net niet om tegen te scoren. Al met al voldoende aanknopingspunten voor de toekomst, met de ontbrekende spelers er weer bij, weer een gewoon trainingsritme, en nog wat versterking erbij hoeven we niet te wanhopen.