Wedstrijd vol Bikkels

Hieronder een wedstrijdverslag van de wedstrijd van gisterenavond tussen S.K.N.W.K. E2 en W.I.K. ’57 E1 van de website van W.I.K. ’57:

Geschreven door Johan Kivits

Vandaag de uitwedstrijd tegen SKNWK. Maar niet alleen het weer was vanavond bijzonder ook het feit dat de uitwedstrijd bij ons thuis werd gespeeld. Maar dat doet er verder niet toe…

Wat wel er toe deed waren de omstandigheden. Op een toch best wel erg nat veld werd er door Ramon afgefloten om half zeven. Toch best wel een grote groep toeschouwers zagen dat onze E1 vanaf de aftrap weer in goede doen was. Van keeper tot spits en alles er tussen! En al vrij snel stonden onze Wikkers met 0-2 voor (twee goals Yoran). En achteraf hadden we het in die helft moeten afmaken….

Er waren toch snel een handvol goede kansen. Maar allemaal gingen ze naast of over. Een keer besloot de bal door toedoen van het natte veld zelfs maar op de doellijn van SKNWK te blijven liggen.. Nieuwerkerk scoorde vlak voor rust trouwens nog de verdiende 1-2. Maar vooruit, er kwam nog een tweede helft dus die goal zou nog wel vallen. En dat deden ze ook… alleen aan de verkeerde kant.

Snel in de tweede helft werd het ons langs de kant al duidelijk dat het een andere wedstrijd aan het worden was. Gelijk viel de 2-2 er in en binnen korte tijd was te zien dat er vandaag geen winst gehaald zou worden. Qua punten dan… Want als je langs de kant staat net als Eelco en ik en je ziet dan onze E’s blijven knokken ondanks de regen en ondanks de kou dan zijn het toch alle acht echte kerels!!!

En soms is dat wel mooier om te zien dan een overwinning. Uiteindelijk bleek SKNWK gewoon te sterk vanavond. Sommige doelpunten kwamen ook wat knullig tot stand maar dat geeft helemaal niks. Iedereen mag trots zijn op de eerste helft maar zeker ook op de inzet in de tweede. En dat telt ook. Op de foto’s bij dit stukje kan iedereen zien hoe hard onze Wikkers hebben geknokt vanavond en dat geldt natuurlijk net zo goed voor onze tegenstanders van vanavond, SKNWK.