‘De Oudjes’ bezorgen SKNWK 2 eerste overwinning

Gisteren, zaterdag 30 november 2013, was een een hele goede dag voor de seniorenteams van S.K.N.W.K. Gisteren wonnen S.K.N.W.K. 1 en 2 (!!), voor S.K.N.W.K. 3 eindigde de derby tegen Duiveland 4 in een 2-2-gelijkspel.

S.K.N.W.K. 1 won knap met 2-1 van Lewedorpse Boys 1. Ze maakten het zichzelf onnodig lastig door met name in de eerst helft de vele kansen niet te benutten. Stefan Vermeer zette S.K.N.W.K. 1 op voorsprong met zijn 2e competitiedoelpunt dit seizoen. De 2-0 was van Martijn Backx. Hiermee brengt hij zijn seizoenstotaal 16 competitietreffers en blijft hiermee leider op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

Dan S.K.N.W.K. 2, want zij mochten eindelijk eens het zoet der overwinning proeven. Via Tonny v/d Berge (zijn 2e dit seizoen) ging S.K.N.W.K. 1 met 1-0 de rust in. Echter waar in de rust al voor gewaarschuwd was, bleek ook echt het geval. Even niet opletten en het stond 1-1. Maar na een prima kopbal van Martijn Neele kwam S.K.N.W.K. 2 weer op voorsprong. Voor Neele ook zijn 2e dit seizoen. Ook nu kwam Z.S.C. ’62 weer langszij. En dan zie je al weer gebeuren wat er het hele seizoen al gebeurd. Je gaat alsnog de bietenbrug op. Maar vlak voor tijd schiet Kees-Jan van Nieuwenhuize van ver op doel en tot ieders verbazing gaat de bal binnen, 3-2. Voor Kees-Jan zijn eerst doelpunt. Dus eindelijk de eerste overwinning voor ‘ut twiddud’. De doelpunten werden deze middag gescoord door de 3 oudste spelers van S.K.N.W.K. 2 op het veld (Tonny v/d Berge (49), Martijn Neele (39) en Kees-Jan van Nieuwenhuize (42).

S.K.N.W.K. 3 deelden de punten netjes met Duiveland 4. Na een 1-1 ruststand werd de einduitslag 2-2. De doelpunten bij het 3e werden gescoord door René v/d Bos en Leon v/d Wel. René komt hiermee op vijf treffers dit seizoen. Voor Leon was het zijn eerste treffer deze competitie.

Zoals gezegd is Martijn Backx de leider met 16 doelpunten. Hij wordt gevolgd door Richard v/d Sande (S.K.N.W.K. 3) met 11 treffers. Overigens is Richard al een tijdje geblesseerd. Nummer 3 op ranglijst is Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) met 10 doelpunten.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst klik hier.