Wedstrijdverslagje SKNWK 1 – Lebo 1 (website Lebo)

Hieronder een kort wedstrijdverslag van de wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen S.K.N.W.K. 1 en Lewedorpse Boys 1 van de website van Lewedorpse Boys:

Lebo 1 ging op bezoek in Nieuwerkerk voor de wedstrijd tegen SKNWK. Kan Lebo de aansluiting houden met de top? In de eerste 20 minuten had coach Rohan al 2x moeten wisselen. Zowel Olde als Matthijs moesten geblesseerd het veld verlaten. Een domper. Overigens speelden de invallers een zeer verdienstelijke partij. SKNWK kwam op een 1-0 voorsprong. Lebo had moeite in het eerste half uur en pakte het daarna beter op. Kansen waren er voor Jasper en Robin.

Na rust een beter spelend Lebo. Toch de 2-0 voor SKNWK. Lebo probeerde wel, maar kansen werden niet benut. In de laatste 5 minuten een strafschop, na een overtreding binnen de 16 op Jasper. Hij schoot zelf de bal prima binnen. De tegentreffer kwam te laat. Coach Rohan was enigszins teleurgesteld: “We hadden er meer uit kunnen halen”.