Opnieuw belangrijke duels voor seniorenteams SKNWK

Met de winterstop bijna in zicht staan er voor onze seniorenteams nog twee competitierondes op het programma. Te beginnen vandaag, zaterdag 7 december 2013.

S.K.N.W.K. 1 mag op bezoek bij rode lantaarndrager Borssele 1. Het gevaar schuilt dan altijd in onderschatting. Vorige week een knappe overwinning voor de blauw/zwarten op Lewedorpse Boys 1. Volgende week wacht nog de topper tegen Vlissingen 1. Dus vandaag zouden 3 punten zeer welkom zijn, om aansluiting met de top de behouden. Vorige week speelde Borssele ‘gewoon’ met 1-1 gelijk tegen koploper Z.S.C. ’62 1. Laat dit een waarschuwing zijn voor de mannen van Jack Wijnands.

Dan ‘ut twidduh’. Zij pakten vorige week de eerste overwinning (3-2 tegen Z.S.C. ’62 2). De wedstrijd ervoor werd er ook al niet verloren (1-1 bij ‘Colijn’ 2). Toch nog steeds de laatste plaats voor S.K.N.W.K. 2 in de reserve 3e klasse A. Maar misschien bezig aan een goede reeks. Die moet dan vandaag een vervolg krijgen op het eigen sportpark ‘Het Springer’ tegen Kruiningen 2 (aftrap 12:30 uur). Overigens ook nog wel een appeltje mee te schillen, want in de uitwedstrijd werd zeer onterecht met 3-2 verloren (3-2 was een zuiver buitenspeldoelpunt, maar de scheidsrechter wilde toen nergens van weten). Om 14:15 uur weten we meer.

Tot slot S.K.N.W.K. 3. Zij gaan in Zierikzee op bezoek bij M.Z.C. ’11 6. In de thuiswedstrijd werd nipt met 3-4 verloren, dus voor het 3e een mooie mogelijkheid op revanche. Dit zal overigens geen makkelijke opgave worden, want S.K.N.W.K. 3 staat 7e met 12 punten uit 11 duels. Tegenstander M.Z.C. ’11 6 staat op een 4e positie op de ranglijst met 22 punten uit 10 wedstrijden. Aftrap op sportpark ‘Den Hogen Blok’ in Zierikzee is 14:30 uur.