Twee topscorers dit seizoen bij senioren S.K.N.W.K

Gisteren, zaterdag 10 mei 2014, kwam alleen S.K.N.W.K. 1 nog in aktie. Het 2e en 3e zijn inmiddels klaar met de competitie. Het seizoen voor S.K.N.W.K. 1 eindigde met een 4-3 nederlaag tegen Vlissingen 1.

Omdat Martijn Backx geblesseerd is, speelde hij niet mee met het 1e. Hierdoor blijft hij op 25 doelpunten staan. Hiermee is hij evenals vorig seizoen clubtopscorer bij de senioren van S.K.N.W.K. Hij moet de eerste plaats deze keer wel delen met S.K.N.W.K. 3-speler Wim Voorbeijtel. Ook hij maakte er 25 dit seizoen.

Op een derde plaats is Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) geëindigd. Ook hij kwma gisteren niet in aktie (werd gespaard voor de na-competitie van S.K.N.W.K. 1) Daardoor blijft hij na dit weekend ‘steken’ op 16 doelpunten.

Voor S.K.N.W.K. 1 scoorde gisteren Robbert Uijl, Remco v/d Berge en Alis Zaman. Voor Remco was het toch al weer zijn 12e competitiedoelpunt. Een mooi aantal voor een middenvelder !! Robbert Uijl verdubbelde zijn score. Hij gaat van 1 naar 2 doelpunten dit seizoen. Ali Zaman, normaliter speler van S.K.N.W.K. 2, speelde zijn eerste competitiewedstrijd voor het 1e. Hij wist nog te scoren ook. Met zijn doelpunten voor het 2e dit seizoen heeft hij er in totaal 8 gemaakt.

Voor een volledig overzicht van de eindstand van de topscorerslijst van het seizoen 2013/2014 klik hier.