Echt een topdag voor de jeugd van S.K.N.W.K.

I.v.m. ons 60-jarig jubileum was vandaag, vrijdag 30 mei 2014, de gehele dag ingericht voor onze jeugd. En het werd onder schitterende omstandigheden echt een super geslaagde dag !!

Om 10:00 uur moest de jeugd verzamelen. Nadat de teams waren ingedeeld was er als eerste een show van Freestyle Voetballer Rody Heinen. Echt heel leuk !! Daarna waren er diverse spelen voor de diverse teams. Ook kreeg de S.K.N.W.K.-jeugd een clinic van Rody Heinen.

Tussen de middag luch in de vorm van friet met een overheerlijke snack. Toen de buikjes weer vol waren, konden de spelen weer worden hervat. Als afsluiting was er nog een heuse stormbaan met aan het eind de overweldigende zeephelling. Wat een succes was dat !!

Toen ook de leiders van de zeephelling waren geweest, kon de dag worden afgesloten. Maar dit was niet voor lang, want ’s avond was er nog een zeer leuke act in de vorm van een goochelaar, Jochem. Omstreeks 22:00 uur kon deze prachtige dag worden afgesloten en gingen alle kindertjes moe, maar voldaan naar huis.

Dank aan iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen. We mogen met zijn allen trots zijn dat we zoveel jeugd zo’n schitterende dag hebben bezorgd. Hulde !! Bekijk de vele foto’s van deze dag elders op de site in Het Fotoboek.