Dertiende editie Joachim Glerum Jeugdtoernooi

bron: www.nieuwerkerk.nu

Op zaterdag 31 mei organiseert voetbalvereniging SKNWK op sportpark “Het Springer” te Nieuwerkerk voor de dertiende keer het Joachim Glerum Jeugdtoernooi. Dit jeugdtoernooi is voor F-pupillen en E- pupillen. ’s Ochtends voetballen de F- pupillen tegen elkaar en ’s middags is het de beurt aan de E- pupillen. Voor de winnaars zijn er mooie bekers .

Vanwege het feit dat dit toernooi onderdeel uit maakt van de festiviteiten in het kader van het zestigjarig bestaan van SKNWK is er voor iedere speler een mooi aandenken aan dit toernooi. Tevens wordt ook nog door alle teams een wedstrijd gehouden om de penalty-bokaal. Het ochtendprogramma begint om 09.00 uur en de prijsuitreiking zal rond 11.15 uur zijn. Het programma van de E pupillen begint om 12.15 uur. Hierbij zal de prijsuitreiking rond 15.45 uur zijn.

Er doen teams mee van verenigingen van het eiland ( MZC ’11, Renesse/ZSC ‘62, Brouwershaven, DZC/Ouwerkerk en SKNWK) als ook van verenigingen van buiten Schouwen Duiveland ( FC Dauwendaele, NOAD ’67 en SSV ‘65).