V.V.C. B1 – S.K.N.W.K. B1(beker) 5-2

We begonnen met een andere opstelling dan anders. Hij was als volgt: Sibren; Rene de R., Jeffry, Kevin D., Peter; Stefan, Rene V., Kevin S; Hugo, Steven, Kristian.

We gingen proberen de fouten uit de eerste wedstrijd te verbeteren, en ons eigen spelletje spelen. Maar het liep niet zoals het moest lopen dus na een minuut of 10 spelen werd de opstelling omgegooid, zoals de opstelling van vorige wedstrijd ongeveer. En het pakte gelijk goed uit want een minuut later scoorde Hugo door goed door gezet te hebben. 0-1.

Nu dachten we lekker vrij uit te gaan voetballen maar we gingen in hun spel mee en dat leverde de ene na de andere goede kans voor hun op die ze niet afmaakt tot geluk van ons. Maar na 25 minuten gespeeld te hebben scoorde ze dan toch de gelijkmaker. 1-1.

Dat was nog geen ramp we bleven voetballen en proberen die 1-1 tot rust vast te houden. Dat ging nog net voor de rust BIJNA mis want Jeffry die de bal weg wou werken de bal laag op zijn eigen doel schoot, maar Sibren redde die gelukkig.

Ruststand: 1-1.

Na de rust wat wijzigingen. We moesten nu meer rust in het spel gaan brengen en de combinaties zoeken, maar daar was begin van de 2e helft niks van te merken. We liepen achter onze tegenstanders aan i.p.v. er voor te lopen. Dat resulteerde dan ook in de 2-1 door een miscommunicatie van Jeffry en Sibren.

We wilden elkaar weer oppeppen, maar net toen wij weer echt ervoor wilden gaan viel de 3-1.

We gingen er na de 3-1 nog even met zijn allen voor, want er zat wel degelijk wat in. Door een goede pass van Rene V. die Kevin D. wegstuurde maakte hij het ook beheerst af. 3-2.

Nu dachten we op deze voet verder te gaan, maar door te veel individuele fouten vielen enigszins ongelukkig de 4-2 en de 5-2, wat ook de eindstand was.

Op het laatst toen het er eigenlijk niet meer voor ging werd en goed gecombineerd, maar dat mocht niet baten.

Maar ja op naar zaterdag: Bru uit voor de competitie

geschreven door: jeffry