S.K.N.W.K. B1 – W.H.S. B1(competitie) 8-1

16 september: SKNWK B1 – WHS B1

De opstelling was als volgt: Sibren; Peter, Pascal, Kevin D., Steven; Rene de R, Rene V, Ruben; Stefan, Jeffry, Kristian.

We hoge verwachtingen en begonnen vol vertrouwen aan de wedstrijd.

Begin van de wedstrijd waren de kansen over en weer. Beide teams waren gretig. Maar na 12 min spelen ging Jeffry met een solo op de keeper af om speelde hem maar kwam op de achterlijn en kon hem niet in het doel krijgen dus schoot hem voorlangs over de lijn heen en de tegenstander liep hem erin.
1-0.

We lieten ons iets inzakken. In de 15e minuut kwam WHS eruit met een counter en benutte de kans en maakte gelijk. 1-1.

We gingen weer als een team voetballen. Dat gaf al heel snel resultaat. Na 20 minuten gespeeld te hebben kwam stefan alleeen voor de keeper door een goede voorzet van Kris en Stefan maakte beheerst af. 2-1

Tot en met de 2-1 waren beide teams aan elkaar gewaagd maar na de 2-1 ging het steeds beter we bleven goed combineren en dat zorgde dan ook voor de 3-1
van de voet van Jeffry. Dat was na 27 minuten.

We konden nu zo door drukken dat het een grote score zou worden dat is dan ook enigzins gelukt als in de 35e minuut Stefan een goede voorzet op Jeffry geeft en die de bal over de keeper stift en zo de 4-1 maakt.

Alles liep goed in de eerste helft zo ook de voorzetten nu was het Kris die een goede voorzet afleverde en Jeffry van de 16 in de verre hoek schoot dat was 1 minuut voor rust.

We gingen met een goede gevoel de rust in. Ruststand: 5-1.

2e helft.

Nu bleek het eerst dat we dachten dat we er waren maar toen pakte we de draad weer op en na een kwartier spelen in de 2e helft werd het 6-1 van de voet van Jeffry.

Toen werd na 67 minuten Stefan goed weggestuurd door Kevin D. en Stefan ging met de bal op de keeper af met een man in zijn rug en wist de bal goed tegen de touwen te schieten. 7-1.

Net na de aftrap van de tegenstander kwam er weer een aanval van ons over rechts. Kris gaf een goede voorzet die eigenlijk over de lijn was en Jeffry was degene die de bal het laatste raakte in de kluts. 8-1

Dat was dan ook de eindstand.

Jongens we hebben nu als een team gevoetbald en gedaan wat we geleerd hebben op de training en zo zie je het 8-1! op naar Wolphartsdijk!

geschreven door: Jeffry