Wolphaartsdijk B1 – S.K.N.W.K. B1(competitie) 6-3

23 september stond voor SKNWK B1 de wedstrijd tegen Wolphaartsdijk op het programma.

We begonnen met 2 “nieuwelingen” : Andre Grootenboer, overgekomen van het 2e en Arjan Luyk die weer opnieuw op voetbal is gekomen.

de opstelling: Sibren; Peter, Andre, Kevin d, Steven; Rene de R, Rene V, Ruben; Stefan, Jeffry, Kristian.

We begonnen eigenlijk al verkeerd aan de wedstrijd, we begonnen met een instelling van we winnen wel even. Dat is al verkeerd.

De wedstrijd begon chaotisch aan onze kant geen rust, concentratie, motivatie, alles was zoek. Toch konden we de 1-0 achterstand nog uitstellen tot de 17e minuut.. 1 minuut later was er een miscommunicatie tussen Peter en Sibren dat was de 2-0 in een zeer korte tijd.

We probeerden met opgeheven hoofd weer verder te gaan voetballen maar dat zat er niet in, dus viel an 30 minuten gespeeld te hebben de 3-0. Na een verdedigings fout van Andre.

Met 3-0 gingen we de rust in.

Na de rust kwamen met een goed gevoel de kleedkamer uit, maar na ongeveer 10 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft kregen we de 4-0 om ons oren.

5 minuten daarna ging Stefan met een rush over de linker flank en gaf een voorzet op Kristian die had een vent in zijn rug dus legde de bal op Peter en die stond helemaal vrij en schoot de bal tegen de netten. 4-1.

In de 62e minuut scoorde Wolphaartsdijk de 5-1 uit een counter.

Een kwartier voor tijd gingen wij pas echt weer voetballen en ontstonden er mooie combinaties hier en daar. Toen kreeg Jeffry de bal en lokte de penalty uit en nam die zelf en scoorde de 5-2.

We bleven voorin en op het middenveld goed combineren maar achterin lieten we wel een paar steken vallen zo ook nu weer, ze schoten de 6-2 binnen.

3 minuten voor tijd werd Jeffry weggestuurd door Arjan. Hij kwam voor de keeper en omspeelde hem. En maakte de 6-3

Dat zou ook de eindstand zijn.
De score bleef nog zo beperkt doordat Sibren heel veel 1 op 1 acties had. Compliment voor Sibren dus.
En dat geldt ook voor Ruben die een hele sterke wedstrijd speelde.

Jongens iedereen is er wel over uit dat het voor geen ene meter liep vandaag op dat laatste kwartier na dan.
Dus rust lekker uit allemaal en van de week weer 2 keer trainen en zaterdag er weer tegen aan tegen tholense boys.

geschreven door: jeffry