brouwD1 – S.K.N.W.K. D1(competitie) 7-1

de match tegen de koploper,,zou er een stuntje inzitten??
de eerste helft voor de wind,,maar na 1 minuut een solo van eigen helft van een jongen van brouw (die waarschijnlijk smiddags int tweede van brouw mee zal doen)betekende al snel 1-0….maar voetballend was sknwk zeker niet minder maar er werd veels te weinig rendement gehaald uit de sterke wind…veel te trage spelhervattingen,alles op zn elvendertigst,ze hadden zeker niet in de gaten dat ze de tweede helft misschien wel eens tegen de wind zouden moeten spelen,,werd al snel 2-0 en net voor rust benutte remco een strafschop toen hij zelf werd neergehaald binnen de 16….tja rust 2-1 en dat was eigenlijk niet goed om de tweede helft in te gaan,er had gewoon een voorsprong op het bord moeten staan….tweede helft begon redelijk bij vlagen goed spel maar de eerste kans aan de andere kant was 3-1,toen was het gebeurt en gingen de koppen naar beneden,dat het uiteindelijk 7-1 werd deed er eigenlijk weinig meer toe…geen stunt..brouw de punten met dank aan hun hele grote jongen die er voor zal zorgen dat brouw makkelijk kampioen zal worden….volg week tegen wolf dijk thuis maar eens een keer winnen dan

geschreven door: badmuts