S.K.N.W.K. B1 – Bevelanders B1(competitie) 12-0

Op 14 oktober stond de wedstrijd tegen de Bevelanders op het programma.

Verdediging: René de Reus, Pascal, Arjan, Steven.
Middenveld: Peter, René Verschoor, Kristian.
Evert de Bruin begon als wissel, die overigens uit de C-junioren komt, als versterking voor ons elftal.

We begonnen de wedstrijd fel, wat lijde op een paar kansen.

In de 10e minuut was het voor het eerst raak, de 1-0 op naam van Stefan.

Al snel daarna in de 13e minuut viel de 2-0 die Kevin D. op zen rekening nam.

in de 20e minuut was het alweer raak, weer door Kevin D. (3-0)

De wedstrijd was dus eigenlijk al een beetje gespeeld, maar we gingen gewoon door met scoren, want in de 34e minuut scoorde Jeffry de 4-0.

Maar het was nog niet over dus in de 38e minuut schoot Stefan de bal wederom in de netten, daardoor was de stand al weer uitgelopen tot 5-0.

En om met een gerust hart de rust in te gaan, scoorde Jeffry nog even snel de 6-0 in de 40e minuut.

In de rust werd de opstelling iets anders. Sibren viel uit door een blessure, daardoor kwam als vervangende man René de Reus op kyp, beetje wennen want dat zijn we niet van hem gewend. Daardoor kon Evert ook in het veld komen die starte op de plek waar René de Reus de eerste helfd stond(linksback).

Het duurde weer even voordat er gescoord werd, maar die kwam van de voet van Jeffry, die de 7-0 voor zen rekening nam.

Toen kwam het spel even in een stroomversnelling waardoor er alweer in de 53e minuut gescoord werd wederom door Kevin D. (8-0)

Heel vlot daarna in de 54e minuut, werd er al weer gescoord, ditmaal weer door Jeffry (9-0).

Jeffry was weer lekker op dreef dus schoot in de 74e minuut alweer de bal in de netten. (10-0)

En ja hoor, in de 76e minuut scoorde alweer Jeffry zijn 6e doelpunt van de wedstrijd.

En in de 80e minuut viel het laatste doelpunt, Jeffry had voor eigen succes kunnen gaan maar legde hem op de voet van Stefan(12-0). Dat was tevens ook de eindstand.

Wel met 12-0 gewonnen maar het had toch beter gekunnen, met name in het spel zaten nog een paar dingen die toch nog niet helemaal perfect waren.

geschreven door: Sibren van Leeuwen