S.K.N.W.K. C1 – Wolfaartsdijk C1(competitie) 12-0

Max: Keeper, Timo: Laatste man, Rob: Voorstopper,
Pim: Rechtsback, Arnold: Linksback, Martijn: Mid-Mid,
Evert: Rechtshalf, Edwin: Linkshalf, Jeroen: Spits,
Brendan: Linksbuiten, Tim: Rechtsbuiten.

Wissels 1e helft: Djamil, Joris, Vincent.

We begonnen sterk aan de wedstrijd door de vorige aantal keer verloren te hebben, en door De Preek van de Week van de Coaches.
Daardoor kwamen er een aantal kansen, die de keeper van de tegenstander net naast kon kijken. In de 8e minuut was het zover, Martijn begint een solo door de verdediging die hij daarna prachtig over de keeper weet te lobben, 1-0.
We kregen steeds meer kansen, alleen waren de schoten afzwaaiers. In de 14de minuut wordt Martijn weggestuurd met een steekpass die hij daarna goed afwerkt, 2-0.
De combinaties lukken steeds beter en in de 28e minuut werd er weer gescoord. Door een goede communicatie van Jeroen en Brendan geeft Brendan een hoge steekpass in het strafschopgebied, Jeroen reageert en is net snel genoeg bij de bal waardoor hij hem via de vingers van de keeper het doel in peert, 3-0.
(Keeper van de tegenstander geblesseerd)
Kort daarna in de 30e minuut is het weer raak voor Jeroen, ditmaal ging Brendan zijn man voorbij en trekt naar binnen, de voorstopper komt op hem af en hij geeft hem in de voeten van Jeroen die hem in de linkerhoek weet te krijgen, 4-0.
Weer 3 minuten later komt Martijn voor het doel die zijn kans weer goed afwerkt, 5-0.

We gaan met volle moed de rust in, op hoop van nog meer doelpunten. In de kleedkamer krijgen we een lekker bakkie thee en de Coaches geven uitleg over de dingen die beter kunnen.
Wissels 2e helft: Pim gaat eruit (blessure) Tim en Edwin. Evert komt op de plek van Pim. Joris komt erin en gaat op de plek van Evert, Djamil komt erin en komt op de Linksbuiten waardoor Brendan op de Mid-Mid komt en Martijn doorschuift naar de rechtsbuiten.

We beginnen sterk aan de 2e helft en dat resulteert snel in een doelpunt. Brendan biedt zich elke keer goed aan en vraagt een diepe bal, Brendan pikt hem op en geeft een prachtig lobje over de keeper, 6-0.
Kort daarna weer een lobje van Brendan alleen nu niet op de keeper, maar over de laatste man heen waardoor Jeroen door kan lopen en hem in de rechterhoek plaatst, 7-0.
Rob is geblesseerd en wordt vervangen door Tim, Tim gaat nu op de plaats van Joris voetballen en Joris op de plaats van Rob.
We gaan steeds meer aanvallen, en er belandt een bal in het strafschopgebied die naar de rechtsback wordt gespeeld, Djamil is er snel bij en gebruikt zijn lichaam om de bal te veroveren dit lukt en hij passeert zijn man, en schiet hem rustig in, 8-0.
We domineren nu het spel en zo gaat het snel, in de 21e en 26e minuut wordt er gescoord door Jeroen, en kort daarna in de 31e en 34e minuut wordt er nog gescoord door Martijn.
Iedereen gaat met een goed gevoel de kleedkamer weer in.

Ik vond dat we goed speelden, de bal het werk hebben laten doen, goede combinaties maakten en goed afwerkten.

Een mooi resultaat na de mindere wedstrijden!!!

geschreven door: Jeroen Backx