Prima weekend voor senioren S.K.N.W.K.

Zaterdag 28 oktober 2006 gaat voor de senioren in de boeken als een goed weekend. Jammer genoeg verloor S.K.N.W.K. 3 uit bij koploper N.O.A.D. ’67 3 met 7-2, maar de 3 andere teams wonnen hun wedstrijden.

Het begon eigenlijk afgelopen donderdag al. Waren er de laatste weken erg veel problemen om 4 teams bij elkaar te sprokkelen, nu bleek dat alle teams over 14 spelers konden beschikken! Zo hoort het ook.

S.K.N.W.K. 1 was gisteren met 4-0 veel te sterk voor Bevelanders 1. Met een beetje meer scherpte had de score zelf nog wel hoger uit kunnen vallen. Al met al een prima resultaat. Nu maar hopen dat er eens een keer een serie neergezet kan worden van een aantal overwinningen op een rij. As. zaterdag mogen de mannen van trainer Adriaan Nieuwenhuijse dit gaan proberen in Koudekerke tegen V.C.K. 1.

S.K.N.W.K. 2 pakte gisteren de eerste overwinning van het seizoen. Middels een puike wedstrijd werd directe concurrent Klundert 2 opzij gezet. Beide teams hadden voor aanvang van de wedstrijd slechts 2 puntjes, maar S.K.N.W.K. 2 heeft er nu dus 5 en geeft de rode lantaarn over aan Klundert.

Het vierde elftal speelde een enerverende wedstrijd in Zierikzee tegen M.E.V.O. 4. Na een 3-0 achterstand!! bleken ze uiteindelijk toch te sterk. Het werd na een doelpuntrijk duel 4-5 voor ‘ut vierde’ en zij namen dus de puntjes mee naar Nieuwerkerk.