DFS F4 – S.K.N.W.K. F3(competitie) 3-2

Ja ja, helaas de 2e nederlaag op een rij.

De eerste helft was het voor SKNWK F3 een zware taak om de bal op de helft van de tegenstanders te krijgen. De tegenstander had duidelijk geen zin in een nederaag en scoorde zelfs 2x in de eerste helft.

In de 2e helft kwamen onze piraatjes eindelijk op gang. Door de gebroeders Julian en Jarno van Nieuwenhuize werd het toch al snel 2-2. Tot bijna de laatste minuut hebben we deze stand zo weten te houden. Ook onze keeper
Wisse Flikweert heeft in de 2e helft een aantal mooie reddingen verricht waardoor de achterstand beperkt bleef. De felheid van Joerie van Dijke en van Desley Grauwel en Nick Bouwman was deze week opmerkelijk. Blijf zo doorgaan jongens !!

Helaas kon Délano in de slotfase niet meer voorkomen dat het 3-2 werd. De bal rolde zo richting het doel. Ook de poging van Delano om de bal nog van de achtlijn te halen mislukte jammerlijk.

Komende week zijn we vrij ivm de intocht van Sinterklaas. Op zaterdag 25 – 11 krijgen we thuis een herkansing tegen DFS F4. Dus allemaal vroeg naar bed de vrijdag ervoor, zodat we ze die zaterdag eens kunnen laten zien dat wij ook kunnen voetballen en dat deze week eigenlijk een foutje was.

Jongens allemaal een hele fijne week en tot maandag op de training.

geschreven door: Eric Prins