Bevelanders 1 – S.K.N.W.K. 1(competitie) 0-2

Keeper: Denny Oosse
Achter: Theo Clement (45e min. Robert Mast), Arie Jongejan, Leon De Bruine en Denny van Belzen.
Midden: Matthijs Klaasse, Mark Zwemer, Michel Verburg en John Riemens
Voor: Leo Koole en Roeland Steendijk

Een slechter begin is niet voor te stellen, vanaf de aftrap speelde SKNWK een diepe bal, de buitenspelval werkte niet, Denny Oosse werd eenvoudig omspeeld en het stond 0 – 1.
Daarna had SKNWK nog een paar mooie kansen maar geleidelijk aan begon Bevelanders het initiatief over te nemen. SKNWK werd terugdrukt maar bleef gevaarlijk met hun snelle spitsen. In de 17e minuut plaatste Michel Verburg de bal op de lat uit een voorzet van John Riemens en even later knalde Verburg rakelings naast. Met een vrije trap van Michel Verburg die net aan de verkeerde kant van de kruising ging zijn de mogelijkheden van Bevelanders wel genoemd.

SKNWK miste nog een zeer grote kans, voor een leeg doel zag hun spits geen kans om de bal in het net te plaatsen. Het leek 0 – 1 te blijven tot de rust maar bij een aanval van SKNWK kon Leon de Bruine hun spits alleen onreglementair stoppen en ging de bal op de stip. De penalty ging er via de binnenkant van de paal in, 0 – 2.

In de tweede helft kreeg SKNWK de beste kansen. Denny Oosse bracht redding bij twee zeker lijkende doelpunten. Bevelanders zette tegen het einde nog een keertje aan in een soort wanhoopsoffensief. Matthijs Klaasse schoot fraai in, maar helaas weer op de lat. Leo Koole was dicht bij een doelpunt maar het bleef uiteindelijk gewoon 0 – 2. In vergelijking met vorige week was er nu meer strijd maar het vroege tegendoelpunt was natuurlijk een zware klap. Zeker omdat bekend is dat doelpunten maken moeilijk is.

geschreven door: vv Bevelanders